Du er her: Forside Netværk Nordjylland

Nordjylland


Netværksgruppen i Region Nordjylland mødes 6-7 gange om året. Her sidst på året 2011, er vi 11 medlemmer i gruppen. 5 nye medlemmer er kommet til i 2011, men vi kan sagtens være flere. Bliver vi for mange at huse i private hjem, finder vi et centralt lokale at mødes i. Alle er hjertelig velkommen.

 

Vi kommer fra alle egne af det nordlige Jylland, fra Frederikshavn i nord, Hals i øst og Fjerritslev, længst mod vest, og en del fra Aalborg/Nibe området. Vi mødes på skift hos hinanden, oftest fra kl. 13 til kl. 16-17, til en let frokost og kaffe. Vi arrangerer ofte at køre med hinanden, og vi følges hyppigst ad i toget til fællesmøder i Sklerodermiforeningen.

 

Hvert 2. forår er vi nogle der deltager i Patienternes dag på Aalborg Sygehus Syd. Det er et forum for patientforeninger, hvor vi har en Stand med oplysende materiale.

 

Vi har en god gruppe. Vi er gode til at støtte hinanden, og vi har et trygt forum, hvor vi både er gode til at lytte og kan tale frit. Vi kan være alvorlige sammen om det svære ved at have sklerodermi, men vi kan også i den grad grine sammen. Vi oplever det både vedkommende og hyggeligt at være sammen.

 

Hold øje med næste mødedato på Skelrodermiforeningens hjemmeside.

 

Vi glæder os til at se dig!

 

Lene Dam Pedersen, januar 2012
HOTLINE


Hvad enten du er nydiagnosticeret eller er stødt på nye udfordringer, så kan det nogle gange være godt at have én at tale med.  
Læs mere 

 

NYHEDSBREV


Tilmeld dig nyhedsbrev her.

 

Ønsker du ikke flere nyhedsbreve? Klik her.  

 

 

 

Følg også med på Facebook
FØLG OS PÅ FACEBOOK

 

 

 

FESCA Dansk Sklerodermi og Raynaud forening er medlem af FESCA, the Federation for European Scleroderma Associations. Læs mere

 

 Politik for databeskyttelse