Du er her: Forside Information Nyheder Weekendseminar 2015

Weekendseminar 2015

Kilde: www.fuglsangcentret.dk

 

Med støtte fra Sundhedsministeriets puljer gik et stort og længe næret ønske for Sklerodermiforeningens medlemmer i opfyldelse, da vi i forbindelse med foreningens generalforsamling i efteråret 2015 indbød medlemmer, patienter og pårørende samt fagpersoner til et weekendseminar. 

Fokus var øget livskvalitet i livet med sklerodermi gennem udveksling af erfaringer og viden om behandlingsmuligheder, hjælpemidler m.v.

Seminaret blev afholdt i Fuglsangcentret ved Fredericia og gennemførtes med oplæg fra specialister med spørgsmål og svar og mulighed for drøftelser i grupper, og de 52 deltagerne havde en udbytterig dag og gav udtryk for stor tilfredshed med både indhold og rammer, og deltagerne forslag til forbedringer af de små "skønhedsfejl" giver bestyrelsen gode redskaber til næste gang. 

 

Se hele rapporten her: pdf weekendseminar rapport.pdf (682.9 KB) 

 

Stemningsbilleder fra weekendseminariet - klik på billedet for at finde flere billeder. 

 

 

HOTLINE


Hvad enten du er nydiagnosticeret eller er stødt på nye udfordringer, så kan det nogle gange være godt at have én at tale med.  
Læs mere 

 

NYHEDSBREV


Tilmeld dig nyhedsbrev her.

 

Ønsker du ikke flere nyhedsbreve? Klik her.  

 

 

 

Følg også med på Facebook
FØLG OS PÅ FACEBOOK

 

 

 

FESCA Dansk Sklerodermi og Raynaud forening er medlem af FESCA, the Federation for European Scleroderma Associations. Læs mere

 

 Politik for databeskyttelse