Du er her: Forside Information Nyheder Strejke og lockout rammer hospitalerne

Strejke og lockout rammer hospitalerne

 

Skal du til kontrol eller undersøgelse på hospitalet? Hvis strejke og lockout bliver en realitet kan din kontrol eller undersøgelse blive udskudt eller aflyst. Akut eller livsvigtig behandling friholdes for både strejke og lockout. Vær opmærksom og følg med på din regions hjemmeside, hvor du kan se, om dit hospital bliver ramt. Ring eventuelt til hospitalet om nødvendigt. 

 

Hvis læger, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og portører med flere går i strejke på landets hospitaler, vil hospitalerne langt fra kunne fungere som normalt. Der vil for eksempel mangle anæstesilæger til at lægge bedøvelse, portører til at transportere patienterne, læger til at betjene røntgenudstyr og sygeplejersker til en række opgaver, mens steril- og vaskecentraler ikke vil kunne levere det nødvendige udstyr.

 

Du kan læse meget mere her

 

Strejken er varslet til den 4. april og lockout til den 10. april.

 

 

 

HOTLINE


Hvad enten du er nydiagnosticeret eller er stødt på nye udfordringer, så kan det nogle gange være godt at have én at tale med.  
Læs mere 

 

NYHEDSBREV


Tilmeld dig nyhedsbrev her.

 

Ønsker du ikke flere nyhedsbreve? Klik her.  

 

 

 

Følg også med på Facebook
FØLG OS PÅ FACEBOOK

 

 

 

FESCA Dansk Sklerodermi og Raynaud forening er medlem af FESCA, the Federation for European Scleroderma Associations. Læs mere

 

 Politik for databeskyttelse