Du er her: Forside Information Nyheder Sklerodermi app - klar til download

Sklerodermi app - klar til download

I løbet af 2016 har amerikanske Project Scleroderma udviklet nye måder at hjælpe sklerodermi samfundet på. De har udviklet en app i samarbejde med FESCA, så du og sklerodermi patienter overalt kan downloade denne app gratis til din mobil.

 

Ud over at informere om sklerodermi giver app'en også mulighed for at du kan monitorere dine symptomer på daglig basis og dermed bruge den som en slags dagbog som du kan vise din læge. Man kan også komme i kontakt med andre med sklerodermi på en privat og sikker måde, for ikke at nævne at der vil komme tips og gode råd, både på tekst og i form af video. App'en kan også minde dig om at huske at tage din medicin. 

 

App'en fås til Iphone, mobiler med android styresystem, samt Amazon's Kindle Fire.

 

Sådan gør du:

1. Download app'en i App Store, Google Play eller Kindle Fire

2. Indtast MHL app code: SCLERO (små bogstaver accepteres også)

 

 

Project Scleroderma lover at opdatere app'en løbende og tilføje brugbar information regelmæssigt. Hovedformålet er at gøre dagligdagen nemmere for de med sklerodermi, og støtte op om det følelsesmæssige pres det er at have en kronisk sygdom, og ikke mindst hjælpe nydiagnosticerede med bedre at navigere rundt i denne nye og overvældende diagnose. 

 

For at finde frem til FESCA skal man trykke på "patient resources tab" - her finder du lige nu link til Fesca's hjemmeside, facebook side, samt video. 

 

Inden FESCA sagde ja til at deltage i projektet, var det vigtigt for os at sikre at al data er fortroligt. Det er sikret via strikse regler, hvilket også fremgår i app'en. App'en er derfor fuldstændig sikker og INGEN information vil blive delt eller solgt til tredje part. Du vil af og til måske blive forelagt en spørgeskema undersøgelse, men det er for at finde ud af, om du kan lide app'en, og dermed finde ud af hvad der skal til for fortsat at forbedre app'en. 

 

 

Både FESCA og Project Scleroderma, for ikke at nævne Sklerodermiforeningen, har forpligtiget sig til at støtte sklerodermi patienter og pårørende på alle tænkelige måder - både nationalt og internationalt. Det er vores håb at app'en vil hjælpe sklerodermi patienter i hele verden i kampen for bedre behandling, samt slå fast at uanset hvor i verden man befinder sig, så er man ikke alene. 

 

HOTLINE


Hvad enten du er nydiagnosticeret eller er stødt på nye udfordringer, så kan det nogle gange være godt at have én at tale med.  
Læs mere 

 

NYHEDSBREV


Tilmeld dig nyhedsbrev her.

 

Ønsker du ikke flere nyhedsbreve? Klik her.  

 

 

 

Følg også med på Facebook
FØLG OS PÅ FACEBOOK

 

 

 

FESCA Dansk Sklerodermi og Raynaud forening er medlem af FESCA, the Federation for European Scleroderma Associations. Læs mere

 

 Politik for databeskyttelse