Du er her: Forside Information Nyheder Præsentation af foredragsholder ved International Sklerodermidag

Præsentation af foredragsholder ved International Sklerodermidag

Vi er så stolte af at kunne præsentere vores første foredragsholder til årets Sklerodermidag:

 

Line Iversen. Afdelingslæge ved Odense Universitets Hospital.

 

Line vil fortælle om:

 

Hudforandringer ved sygdommen sklerodermi og muligheder for behandlinger.

 

De fleste patienter med sklerodermi har symptomer fra huden. Symptomerne kan være forskelligartede og de kan i varierende grad være generende for den enkelte patient. Line vil fortælle om mulige årsager til symptomer fra huden, og hvilke muligheder, der er  for behandling.

 

Lidt om Line:

 

Line Vinderslev Iversen er startet som afdelingslæge på Hudafdelingen på Odense Universitets Hospital (OUH) 1. marts 2020.

Line Iversen varetager her behandling og kontrol af patienter med forskellige bindevævslidelser og autoimmune hudlidelser. Kontrol og behandling af sklerodermi patienter varetages på OUH i samarbejde med Rheumatologisk afdeling.

Tidligere har Line lavet PhD inden for sklerodermi, og hun har deltaget i flere andre forskningsprojekter og internationale kongresser, der berører forskellige aspekter inden for lidelsen.

 

HOTLINE


Hvad enten du er nydiagnosticeret eller er stødt på nye udfordringer, så kan det nogle gange være godt at have én at tale med.  
Læs mere 

 

NYHEDSBREV


Tilmeld dig nyhedsbrev her.

 

Ønsker du ikke flere nyhedsbreve? Klik her.  

 

 

 

Følg også med på Facebook
FØLG OS PÅ FACEBOOK

 

 

 

FESCA Dansk Sklerodermi og Raynaud forening er medlem af FESCA, the Federation for European Scleroderma Associations. Læs mere

 

 Politik for databeskyttelse