Du er her: Forside Information Nyheder Nyt fra netværksgruppe Sjælland

Nyt fra netværksgruppe Sjælland

Siden sidste nyhedsbrev har vi holdt 2 møder: Først vores hyggelige julemøde på Cafe Crema i City2, Tåstrup, hvor vi alle blev "begavet" med søde og sjove julepakker. Hver person har en pakke med, og vi trækker lod om dem. Den 11. marts mødtes vi 14 personer, hvoraf vi har fået lokket en MAND med i gruppen.Jeg kan se på foreningens medlemsliste, at det faktisk er halvdelen af de sjællandske medlemmer, der kommer i vores gruppe. Jeg synes, det er dejligt, at så mange har fundet vej til vores gruppe! Vores næste møde holder vi i Roskilde d. 7. maj. Se nærmere på hjemmesiden.

Til sommer 24. juli holder vi et sommermøde i Hundested. Her kan vi tage ægtefæller med, hvis vi har lyst, og vi spiser alle en lækker buffet på "Røgeristen" på havnen. Bagefter går vi tur i havnen og kigger på glaspusteriet og diverse små gallerier. Der er også mulighed for en kold øl eller sodavand på vores båd for en 6-8 stykker. (Sidste år smuttede mændene derned, mens vi "piger" gik tur !!) Hvis der er nogle fra resten af landet på ferie på Sjælland denne dag, er I meget velkommen til at melde jer til at deltage her.

HOTLINE


Hvad enten du er nydiagnosticeret eller er stødt på nye udfordringer, så kan det nogle gange være godt at have én at tale med.  
Læs mere 

 

NYHEDSBREV


Tilmeld dig nyhedsbrev her.

 

Ønsker du ikke flere nyhedsbreve? Klik her.  

 

 

 

Følg også med på Facebook
FØLG OS PÅ FACEBOOK

 

 

 

FESCA Dansk Sklerodermi og Raynaud forening er medlem af FESCA, the Federation for European Scleroderma Associations. Læs mere

 

 Politik for databeskyttelse