Du er her: Forside Information Nyheder Nyt Fra Netværksgruppe Nordjylland

Nyt Fra Netværksgruppe Nordjylland

Her i Nordjylland  mødes vi 4 gange om året. De sidste par år har vi mødtes på ”HUSET”, som er et aktivitetshus på Hasserisgade 10,  i Aalborg. Her låner vi et lokale gratis, og de af os der har mulighed for det, mødes til frokost først, på HUSETS CAFE, hvor man dagligt har vegetarisk buffet. Efterfølgende er møde-tidsrammen fra 13.30 til kl. ca. 16.

Tidligere mødtes vi privat, men gruppen blev for stor til at den enkelte kunne blive ved at rumme så mange gæster!.

- Når vi er samlet alle, hvad vi aldrig er, kan vi være op til 15 medlemmer. Oftest er vi mellem 6 og 10. En enkelt gang har vi været nødt til at aflyse fordi der var så meget sygdom og afbud, at det ikke gav mening at mødes. Vores region rækker over et stort område, og det er jo Udkant-Danmark, - offentlig transport er ikke altid lige let tilgængelig.

- Vi har altid en runde med ”siden sidst”.  Om hvordan den enkelte har det og hvordan det går med sygdommen. Vi er gode til at lytte til hinanden, og gode til at give omsorg og handlingsanvisninger. Vi har et åbent og tillidsfuldt forum! Efterfølgende runden er ordet frit og vi taler om dette og hint og evnt. opfølgning på hvad foreningen måtte have af nyt..

Vi har drøftet hvordan vi bedst bruger gruppen, indholdet på møderne  og hvilke behov og ønsker den enkelte har? Vi er enige om at det er en patientforening, og et forum vi har valgt, fordi vi har den samme sygdom. Styrken i vores samvær er, at vi netop her kan og må tale om vores sygdom og hvad der følger med den. Når der kommer nye til er det vores fælles mål både at imødekomme og rumme, og samtidig ikke skræmme. Det kan være voldsomt for ny-diagnosticerede at møde så mange mennesker med sygdommen og se og høre om dens ”mange ansigter!”

 

 

Forårshilsen fra Lene Dam/netværkskoordinator. 

HOTLINE


Hvad enten du er nydiagnosticeret eller er stødt på nye udfordringer, så kan det nogle gange være godt at have én at tale med.  
Læs mere 

 

NYHEDSBREV


Tilmeld dig nyhedsbrev her.

 

Ønsker du ikke flere nyhedsbreve? Klik her.  

 

 

 

Følg også med på Facebook
FØLG OS PÅ FACEBOOK

 

 

 

FESCA Dansk Sklerodermi og Raynaud forening er medlem af FESCA, the Federation for European Scleroderma Associations. Læs mere

 

 Politik for databeskyttelse