Du er her: Forside Information Nyheder International Sklerodermi Dag

International Sklerodermi Dag

IDAG er International Sklerodermi Dag. Hele juni har været én stor optakt på sklerodermidagen og bliver markeret i hele verden. I anledning af den europæiske kampagne - Hånd i hånd for en bedre fremtid - har vi fået lavet en film.

 

 

 

Videoen ligger på Fesca's youtube kanal, hvor du også kan se den med andre sprog som engelsk, spansk, tysk, fransk, portugisisk og græsk. 

 

På twitter, instagram og facebook har patientforeningerne i Europa og resten af verden delt masser af historier og billeder. Selv medicinalfirmaet Boehringer Ingelheim har været på tasterne og delt historier, infografik og video om sklerodermi. Kast et blik på Fesca's facebookside eller på den officielle hjemmeside for International Sklerodermi Dag. 

 

Støt op om vores sag - meld dig ind som medlem (hvis du er patient) eller støttemedlem (hvis du er pårørende) idag. Læs mere her

HOTLINE


Hvad enten du er nydiagnosticeret eller er stødt på nye udfordringer, så kan det nogle gange være godt at have én at tale med.  
Læs mere 

 

NYHEDSBREV


Tilmeld dig nyhedsbrev her.

 

Ønsker du ikke flere nyhedsbreve? Klik her.  

 

 

 

Følg også med på Facebook
FØLG OS PÅ FACEBOOK

 

 

 

FESCA Dansk Sklerodermi og Raynaud forening er medlem af FESCA, the Federation for European Scleroderma Associations. Læs mere

 

 Politik for databeskyttelse