Du er her: Forside Information Nyheder Hvad vil det sige at være bestyrelsesmedlem i foreningen?

Hvad vil det sige at være bestyrelsesmedlem i foreningen?

Tirsdag 25. september 2018Nu har jeg (Gitte) været medlem af bestyrelsen i knap to år. Det startede med, at jeg blev valgt som suppleant, fordi jeg gerne ville lære mere om foreningen og være med til at lave arrangementer for medlemmerne. For at få det meste ud af det, valgte jeg at deltage i møderne, og så gik der ikke lang tid, før jeg var blandet godt ind i tingene, så jeg var egentlig glad, da jeg blev fuldgyldigt medlem, fordi et medlem desværre aldrig nåede at komme med i bestyrelsen.

Og jeg kan kun anbefale andre med lyst til at komme lidt mere ind i foreningen til at stille op til valget på generalforsamlingen! Der er plads til 7 bestyrelsesmedlemmer og 2 suppleanter, pt er vi 6 medlemmer og 1 suppleant.

Arbejdet er virkelig interessant og givende, det giver mig indhold og mening i min tilværelse udenfor arbejdsmarkedet. Man kan nemlig godt være med, selvom man ikke har ret meget energi eller ikke er fysisk i form til en helt masse. Vi holder de fleste møder over Skype, så når vi holder møder, sidder jeg i en god lænestol med benene oppe og har ingen transporttid til møderne. Vi påtager os arbejdsopgaver efter evne, tid og lyst, halvdelen af medlemmerne arbejder nemlig også i almindelige job. Jeg føler aldrig, at det er en byrde, at skulle lave bestyrelsesarbejde, dels kan jeg lide at kunne yde noget for andre, dels har jeg en meget elastisk deadline på opgaverne. Der er nemlig stor forståelse for, at vi alle har en sygdom, der ind imellem driller, så nogle gange må vi justere opgavernes omfang ift, hvor meget overskud og tid, vi har. Den vigtigste egenskab, det kræver for at gå ind i bestyrelsesarbejdet, er lysten til at yde noget for foreningen.

Noget af det bedste ved foreningen er, når vi mødes til arrangementer. Det er godt at få noget mere viden om sygdommen, men det er mindst lige så godt at få ligesindede bekendtskaber.

Så sidder du med en lille eller stor lyst til at stille op, så kontakt os på info@sklerodermi.dk eller tilkendegiv din interesse på generalforsamlingen.Gitte Medom Kjeldsen

Oktober 2015

HOTLINE


Hvad enten du er nydiagnosticeret eller er stødt på nye udfordringer, så kan det nogle gange være godt at have én at tale med.  
Læs mere 

 

NYHEDSBREV


Tilmeld dig nyhedsbrev her.

 

Ønsker du ikke flere nyhedsbreve? Klik her.  

 

 

 

Følg også med på Facebook
FØLG OS PÅ FACEBOOK

 

 

 

FESCA Dansk Sklerodermi og Raynaud forening er medlem af FESCA, the Federation for European Scleroderma Associations. Læs mere