Du er her: Forside Information Nyheder Hånd i hånd for en bedre fremtid

Hånd i hånd for en bedre fremtid

 

Sklerodermi er en autoimmun sygdom, som kan være alvorligt invaliderende og livstruende. Den kan komme til udtryk ved fortykkelse i huden pga overproduktion af kollagen, og kan i alvorlige tilfælde også påvirke de indre organer. 2.5 millioner mennesker på verdensplan har sklerodermi og der findes ingen kur mod sygdommen.

 

Vi opfordrer regeringer og sundhedspolitiske beslutningstagere både på nationalt og europæisk niveau at sætte fokus på personer med sklerodermi, så deres levevilkår kan forbedres.

 

Deltag i den internationale kampagne

 

Grib din telefon, tablet eller kamera og tag et billede af 2 eller flere der holder hånd. Del det i dit sociale netværk, som du vil dele andre billeder, men husk at markere billedet med #scleroderma #WSD #worldsclerodermaday #handinhand, så vi kan fange det på vores internationale opslagstavle. 

 

Se mere her: http://worldsclerodermaday.org/

 

Deltag i vores markering af International Sklerodermi Dag

 

Lørdag d. 18. juni markerer vi International Sklerodermi Dag i Danmark. Det er i Aarhus. Se programmet her, hvor du også kan tilmelde dig. 

 

International Sklerodermi Dag er 29. juni. Det er den dag, hvor den kendte kunstner Paul Klee døde i 1940. Han var hårdt angrebet af sklerodermi og det internationale samfund har "adopteret" 29. juni til International Sklerodermi Dag. 

 

 

 

 

HOTLINE


Hvad enten du er nydiagnosticeret eller er stødt på nye udfordringer, så kan det nogle gange være godt at have én at tale med.  
Læs mere 

 

NYHEDSBREV


Tilmeld dig nyhedsbrev her.

 

Ønsker du ikke flere nyhedsbreve? Klik her.  

 

 

 

Følg også med på Facebook
FØLG OS PÅ FACEBOOK

 

 

 

FESCA Dansk Sklerodermi og Raynaud forening er medlem af FESCA, the Federation for European Scleroderma Associations. Læs mere

 

 Politik for databeskyttelse