Du er her: Forside Information Nyheder Er du ung og har Sklerodermi?

Er du ung og har Sklerodermi?

 

Vi har nu sat en internetbaseret netværksgruppe op for unge under 30 år. Så går du rundt og føler dig ret alene med din sygdom og vil gerne møde andre unge, der har det ligesom dig, så kontakt Louise Hesselvig Fritzen på mail: louisefritzen@hotmail.com eller telefon 30546595. Du kan også altid finde hende på facebook som Louise Hesselvig Fritzen.

Hun føjer dig til gruppen, og så bestemmer I selv, hvilken platform på de sociale medier, det er nemmest for Jer at bruge. Her er alle spørgsmål tilladt. Husk at det er fra patient til patient, så der kan være spørgsmål, hvor du stadig skal kontakte din specialist.

 

Hvorfor er det ikke nok at søge viden på nettet? Meld dig ind i foreningen. Hjælp os med at sætte fokus på din sygdom og få den mere kendt hos fagspecialister, almene lægepraksisser og sygehuspersonel, samt hos ganske almindelige mennesker. Du kan også være med til at skabe netværk mellem patienter og deltage i foreningens arrangementer. Det er gratis at deltage, når du er medlem.

For dig under 30 koster det kun 150 Kr. årligt. Meld dig ind via mobilpay på 11012. Husk at oplyse navn, adresse tlf.nr. og email samt at du betaler for medlemsskab. Vi glæder os til at møde dig.

 

 

 

HOTLINE


Hvad enten du er nydiagnosticeret eller er stødt på nye udfordringer, så kan det nogle gange være godt at have én at tale med.  
Læs mere 

 

NYHEDSBREV


Tilmeld dig nyhedsbrev her.

 

Ønsker du ikke flere nyhedsbreve? Klik her.  

 

 

 

Følg også med på Facebook
FØLG OS PÅ FACEBOOK

 

 

 

FESCA Dansk Sklerodermi og Raynaud forening er medlem af FESCA, the Federation for European Scleroderma Associations. Læs mere

 

 Politik for databeskyttelse