Du er her: Forside Information Nyheder Er du pårørende til en sklerodermiramt?

Er du pårørende til en sklerodermiramt?

Bestyrelsen har modtaget følgende brev fra en pårørende med opfordring til at etablere en pårørendegruppe - og vi kan kun støtte op om forslaget. 

 

Kære pårørende til en sklerodermiramt


Hermed en opfordring til at nogle af vi pårørende giver en hånd med i sklerodermiforeningens arbejde. Bestyrelsen gør et godt stykke arbejde, men i en patientforening er også bestyrelsesmedlemmerne syge, og i perioder kan bestyrelsesarbejdet kun køre på halv kraft. Det slider på kræfterne og begrænser foreningens muligheder og indflydelse.

Derfor har bestyrelsen en drøm om, at der kan oprette en gruppe af pårørende, der er villige til at påtage sig konkrete ad hoc opgaver, og derved aflaste og støtte bestyrelsen. Det kunne fx være at være med til at arrangere seminar, søge fondsmidler eller lave oplysningsarbejde. Dette vil være en stor hjælp for bestyrelsen, men vil også være til gavn for foreningens medlemmer - og alle andre der er berørt af sklerodermi.


Jeg vil gerne være med i en pårørendegruppe. Det er et vigtigt og meningsfuldt stykke arbejde! Jeg håber meget at der er andre, der vil hjælpe til.  Og husk at man selv bestemmer omfanget af arbejdet, og kan være med til at bestemme, hvad man gerne vil hjælpe til med. Så tag en rask beslutning, og meld jer til gruppen ved at kontakte en fra bestyrelsen.


Med venlig hilsen


Preben Medom Hansen

(Gift med fru formand Gitte Medom Kjeldsen)

HOTLINE


Hvad enten du er nydiagnosticeret eller er stødt på nye udfordringer, så kan det nogle gange være godt at have én at tale med.  
Læs mere 

 

NYHEDSBREV


Tilmeld dig nyhedsbrev her.

 

Ønsker du ikke flere nyhedsbreve? Klik her.  

 

 

 

Følg også med på Facebook
FØLG OS PÅ FACEBOOK

 

 

 

FESCA Dansk Sklerodermi og Raynaud forening er medlem af FESCA, the Federation for European Scleroderma Associations. Læs mere

 

 Politik for databeskyttelse