Du er her: Forside Information Nyheder Er der en skribent i maven på dig?

Er der en skribent i maven på dig?
EULAR, som står for EUropean League Against Rheumatism, mødes hvert år til en stor konference, hvor rheumatologer og andet sundhedspersonale med fokus på gigtsygdomme, herunder også sklerodermi, mødes. Det er her lægerne mødes og diskuterer en masse emner, nye tiltag, ny forskning osv. Medicinalfirmaerne er tilstede for at sælge deres nye produkter til interesserede læger.


Sideløbende er der konference for patientorganisationer med gigtsygdomme, PARE (Patients Against Rheumatism in Europe). Og i 2016 i London afsætter PARE en hel session af til sklerodermi. Så er du i London kan du deltage i konferencen 8-11 juni - patientadgangen koster € 35, og du skal være i stand til at bevise ved lægeerklæring at du har en gigtsygdom.


Skrivekonkurrence


I forbindelse med den årlige EULAR konference udskriver PARE og EULAR altid en skrivekonkurrence, den såkaldte Edgar Stene Prize.


Temaet i år er:


“Living with a rheumatic or musculoskeletal disease (RMD): How I take action to enjoy life to the full”.

På dansk er det "at leve livet fuldt og helt, selvom man har en gigtsygdom"


Danmark har en rigtig god tradition med at løbe med prisen, så måske det er dig, der vinder en tur til London på luksushotel, adgang til konferencen samt € 1000?


Sådan deltager du


For at deltage skal du have en gigtsygdom, og dit essay skal handle om temaet: Hvordan du lever livet fuldt ud - selvom du har en gigtsygdom.

Du skal indsende dit essay på dansk, og det må maks. fylde to A4-sider i Word, skrifttype arial, størrelse 12.

Du skal sende dit essay som Word-fil til Gigtforeningen på pris@gigtforeningen.dk. Husk at medsende navn, adresse og telefonnummer. Gigtforeningen skal modtage dit essay senest den 31. december 2015.

Hvis dit essay bedømmes som det bedste danske bidrag, vil du deltage i den internationale konkurrence, hvor repræsentanter fra EULAR kårer den internationale vinder.


Du kan sagtens deltage i konkurrencen, selvom du måske ikke er medlem af Gigtforeningen.

HOTLINE


Hvad enten du er nydiagnosticeret eller er stødt på nye udfordringer, så kan det nogle gange være godt at have én at tale med.  
Læs mere 

 

NYHEDSBREV


Tilmeld dig nyhedsbrev her.

 

Ønsker du ikke flere nyhedsbreve? Klik her.  

 

 

 

Følg også med på Facebook
FØLG OS PÅ FACEBOOK

 

 

 

FESCA Dansk Sklerodermi og Raynaud forening er medlem af FESCA, the Federation for European Scleroderma Associations. Læs mere

 

 Politik for databeskyttelse