Du er her: Forside Information Nyheder Betaling af kontingent

Betaling af kontingent

 

Til generalforsamlingen i Fredericia november 2015 blev der spurgt, om man ikke kan benytte betalingsservice fremover, når kontingentet skal betales.

 

Det blev nedstemt at bruge det, da det er både dyrt og meget arbejdskrævende at få det sat i gang og vedligeholdt. Et godt tip er dog, at man i banken sætter betalingen til at blive betalt automatisk hvert år i den måned, man plejer at betale kontingentet. Det er ikke svært at slette det igen, hvis man ønsker at forlade foreningen, men det vil lette arbejdet meget for os, da der så forhåbentlig ikke behøves at blive sendt rykkermails ud, når/hvis man ikke lige får sat beløbet til betaling, når opkrævningen kommer fra os.


Det er samtidig en behagelighed for medlemmerne, da man ved modtagelsen af mail om kommende betaling af kontingent, har en rimelig chance for at slette betalingen, hvis det ønskes, og der skal derimod ikke foretages noget som helst, hvis betalingen skal fortsætte som normalt. HVIS en betaling slettes, fordi man gerne vil forlade foreningen, bedes I sende en mail til mig, så jeg kan slette navnet på medlemslisten, da der ellers vil komme en unødvendig rykkermail. Vi vil i så fald meget gerne have en årsag til udmeldelsen, da der måske er noget, vi i bestyrelsen kan gøre bedre fremover!?

 

Min mailadresse er:  sklerodermi.bij@gmail.com.

 

Mange hilsner

Birthe Ilsø Jensen

Kasserer

 

 

 

HOTLINE


Hvad enten du er nydiagnosticeret eller er stødt på nye udfordringer, så kan det nogle gange være godt at have én at tale med.  
Læs mere 

 

NYHEDSBREV


Tilmeld dig nyhedsbrev her.

 

Ønsker du ikke flere nyhedsbreve? Klik her.  

 

 

 

Følg også med på Facebook
FØLG OS PÅ FACEBOOK

 

 

 

FESCA Dansk Sklerodermi og Raynaud forening er medlem af FESCA, the Federation for European Scleroderma Associations. Læs mere

 

 Politik for databeskyttelse