Du er her: Forside Arrangementer Mødekalender Netværksgruppemøde Sjælland

Netværksgruppemøde Sjælland

Tid og sted

Dato:  23. november 2019
Tilmeldingsfrist:  21. november 2019
Tid:  Kl. 13:00
Sted:  Cafe Piemonte Rødovre Centrum 1,
Kontakt navn:  Grete Bille
Kontakt e-mail:  gretebille@gmail.com

Program

Kl. 13:00   Kære alle i Netværk Sjælland og velkommen til nye deltagere

I inviteres hermed til næste møde i vores netværk, som efter vores rullende ugedagsplan er nået til mandag, så det bliver:

Lørdag den 23. november kl. 13 - ca. 16

Café Piemonte i Rødovre Centrum nr. 1

Det er i stueetagen lige ved indgang T, som er på Rødovre Parkvej, ca. overfor rådhuset

Skarpe hoveder vil bemærk, at det er samme adresse som Butterfly, hvor vi tidligere har været. Stedet har fået nyt koncept – det er nu en italiensk restaurant med et varieret spisekort, men ingen buffet. Vi bestiller (og betaler) hver for sig efter menukortet.


Piemonte har lovet os plads i underetagen, hvor vi kan have det nogenlunde for os selv.

Tjek evt. beliggenheden på Rødovre Centrets hjemmeside med dette link:

https://www.roedovrecentrum.dk/butikker/butik/piemonte/

”Nyt Bynet” iværksættes den 13. oktober, og det betyder en række ændringer på busruterne også i Rødovre. Jeg har endnu ikke helt overblik over hvordan det bliver, men opfordrer til, at tjekker på rejseplanen.dk hvordan det er bedst for jer.

På cafeens hjemmesiden http://restaurant-piemonte.dk/ kan I tjekke deres menukort og se, om der er noget for jer og jeres maver! Ring evt. for uddybende oplysninger om menu mv. på tlf. 36 70 45 45, specielt hvis I har problemer med fx laktose og gluten ud over sklerodermi-maven. De er meget fleksible ift. at tilpasse til hvad vi vil have, og ellers har deres frokostbuffet (næsten) noget for enhver mave – og tunge.

Jeg har set på deres facebook-side, at de anmeldelser der er, er dårlige! Men Claus og jeg holdt vores sølvbryllup der i august og vi var meget tilfredse med både maden og service’en mht. pris og kvalitet.

Jeg håber, vi også får lejlighed til at udveksle lidt synspunkter på Sklerodermiforeningens fremtid.

Dette møde er vores julemøde (lidt tidligt måske, men ellers render vi ind i alle mulige julearrangementer, og ingen kan komme i netværket) og I er mere end velkomne til at være ledsaget af 1 stk. pårørende (som ikke behøver at være medlem, men selvfølgelig kan blive det!)

I bedes hver medbringe 1 stk. gave til max. 25,- kr. som vi uddeler efter en slags lodtrækningsprincip. De ”gamle” kender rumlen, de nye kan glæde sig. Det er altid sjovt, hvad der er fundet på. (Hvis i har glemt det, så er der i RC både en søstrene Grene, en Normal og en humørshop.

Af hensyn til endelig reservation er det nødvendigt med tilmelding, og fristen er torsdag den 21. november, men meld jer gerne straks, så I ikke glemmer det!

Vi ses!

HOTLINE


Hvad enten du er nydiagnosticeret eller er stødt på nye udfordringer, så kan det nogle gange være godt at have én at tale med.  
Læs mere 

 

NYHEDSBREV


Tilmeld dig nyhedsbrev her.

 

Ønsker du ikke flere nyhedsbreve? Klik her.  

 

 

 

Følg også med på Facebook
FØLG OS PÅ FACEBOOK

 

 

 

FESCA Dansk Sklerodermi og Raynaud forening er medlem af FESCA, the Federation for European Scleroderma Associations. Læs mere

 

 Politik for databeskyttelse