Du er her: Forside Arrangementer Mødekalender International Sklerodermidag 2019

International Sklerodermidag 2019

Tid og sted

Dato:  29. juni 2019
Tilmeldingsfrist:  22. juni 2018
Tid:  11:00
Sted:  Køgehallerne, Ved Stadion 2B, 4600 Køge
Kontakt navn:  Charlotte Aagren
Kontakt e-mail:  charlotte.aagren@sas.dk

Program

11:00   Kl. 11.00: Velkomst, v. den sjællandske arrangementsgruppe

Kl. 11.10: Regionsrådsmedlem Anne Møller Ronex. Oplæg om reformplanerne på sundhedsområdet, specielt hvordan de ”små”, kroniske sygdomme, som f.eks. sklerodermi, kan placeres i en ny struktur.

Anne Møller Ronex er medlem af regionsrådet, sundhedsudvalget og forretningsudvalget i Region Sjælland og er optaget af de problemstillinger, der bekymrer os i forbindelse med tankerne om en ny struktur i sundhedsvæsnet.

Kl. 11.55: Spørgsmål og svar

Kl. 12.10: Frokost og socialt samvær

Kl. 13.30: Overlæge Christoffer Tandrup Nielsen, Afsnit for Højt Specialiseret Reumatologi, Rigshospitalet. Oplæg om specialeplanen: Specialeniveauer, regioner, landsdele og det tværgående samarbejde v.

Christoffer Tandrup Nielsen ser en stor andel af sklerodermi patienterne på RH, og han har været med til at udforme/udmønte specialeplanen i Region Hovedstaden, til at tilrettelægge de tværfaglige samarbejder og er med i gruppen, der er ved at lægge sidste hånd på den nationale behandlingsvejledning, et område, som er under udvikling og, hvor man gerne ser mere patientinddragelse også.

Kl. 14.15: Spørgsmål og svar

Kl. 14.30: Kaffe og socialt samvær

Kl. 15.30: Afrunding og farvel

HOTLINE


Hvad enten du er nydiagnosticeret eller er stødt på nye udfordringer, så kan det nogle gange være godt at have én at tale med.  
Læs mere 

 

NYHEDSBREV


Tilmeld dig nyhedsbrev her.

 

Ønsker du ikke flere nyhedsbreve? Klik her.  

 

 

 

Følg også med på Facebook
FØLG OS PÅ FACEBOOK

 

 

 

FESCA Dansk Sklerodermi og Raynaud forening er medlem af FESCA, the Federation for European Scleroderma Associations. Læs mere

 

 Politik for databeskyttelse