Velkommen

til Sklerodermiforeningen


Der er i Danmark ca. 1000 til 1500 med diagnosen sklerodermi. Det betyder, at det ikke er let at finde en person med samme diagnose.

 

Der er en del flere med diagnosen Raynauds fænomen. Men for begge sygdomme er der behov for kontakt med ligestillede, som man kan drøfte forskellige problemer med, få fælles oplevelser med, ja bare vide, at man ikke er alene.

 

Jo flere medlemmer af foreningen, jo større gennemslagskraft vil vi have i forhold til kendskab og behandling af Sklerodermi & Raynaud.

 

Bliv medlem

Om foreningen

For nydiagnosticerede

SENESTE NYT


29. juni er International Sklerodermi Dag

SKLERODERMIEN SKAL IKKE TAGE MIT SMIL!! Sådan lyder årets internationale slogan til International Sklerodermidag, som er 29. juni.

Læs mere 


Se alle nyheder

NÆSTE ARRANGEMENT


Netværksgruppe Nordjylland
Dato: 29. maj 2017
Tid: 12:30

De af os, der har tid og lyst mødes kl. 12.30 i Husets cafe og spiser vegetarbuffet og selve mødet starter kl. 13.30 i blå mødelokale på 1. Sal. (der er elevator). Kom og vær med


Se hele kalenderen

HOTLINE


Hvad enten du er nydiagnosticeret eller er stødt på nye udfordringer, så kan det nogle gange være godt at have én at tale med.  
Læs mere 

 

NYHEDSBREV


Tilmeld dig nyhedsbrev her.

 

Ønsker du ikke flere nyhedsbreve? Klik her.  

 

 

 

Følg også med på Facebook
FØLG OS PÅ FACEBOOK

 

 

 

FESCA Dansk Sklerodermi og Raynaud forening er medlem af FESCA, the Federation for European Scleroderma Associations. Læs mere